Ønsker du at tabe dig?

BMI på over 30 – en 3 dobling på under 30 år

Fedme / svær overvægt udgør iflg. Statens Institut For Folkesundhed et stadigt stigende sundhedsproblem i hele den vestlige verden.

I 1987 var andelen af svært overvægtige voksne danskere 5,5 %, i 1994 7,6 %, i 2000 9,5 % og i 2005 nåede tallet op på 11,4 %. I 2013 var det steget til 14,1 procent. Det svarer til, at der på lidt under 30 år er sket næsten en tredobling af andelen af svært overvægtige med en BMI på over 30. Overvægt er et seriøst sundhedsproblem, da det signifikant øver risikoen for kroniske sygdomme som f.eks. hjertekar-sygdomme, Diabetes 2, forhøjet blodtryk og nogle cancer typer. Endvidere kan fedme hos den enkelte være associeret med en række psykiske problemer.

Kropssammen-sætning kontra vægttab
Sidder du også for meget ned? Jeg valgte at blive selvstændig behandler for snart 1½ år siden. Det betyder, at[...]

Hvis det du har gjort tidligere ikke virker - så gør noget andet

Kunne du tænke dig at:

  • Tabe kropsfedt
  • Tabe centimeter
  • Blive tonet
  • Få mere energi

UDEN kaloriebegrænsninger, begrænsninger for mængden af sund mad, slankepiller eller ”fedtforbrændere” og INGEN ekstrem træning? Så bestil en gratis konsultation nedenfor.

Column 2

Svær overvægt og fedme har for samfundet en omfattende både direkte og indirekte udgift, som kræver betydelige både sundhedsfaglige og sociale ressourcer. Læs Nyhederne tv2's artikel '

Overvægt er nu næsten lige så almindeligt som normalvægt blandt voksne

Column 2

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 47% af den voksne befolkning i Danmark overvægtige (BMI over 25), og omkring 13% af befolkningen er svært overvægtige, målt på en BMI over 30. Tallene er taget fra den Nationale Sundhedsprofil 2010.

Book en konsultation og få individuel vejledning

Du kan booke til både dig selv og en du kender. 

Kend dit udgangspunkt

Din vægt er ikke vigtig - Men det er dine centimeter!
Hvis din vægt forbliver den samme, MEN du har tabt fedt OG øget din muskelmasse, så vil det 
ikke nødvendigvis kunne måles på din vægt, men det vil kunne ses på dine centimeter.