Ubalancer i kroppen

Alt i livet handler om at træffe valg
  • ”Det går jo nok at jeg drikker to kander kaffe dagligt (jeg kan jo godt li’ det)”
  • ”Det går jo nok med sukker og de hurtige kulhydrater (det er uoverskueligt at ændre på det)”
  • ”Det går jo nok med den motion jeg ikke får lavet (jeg har jo så travlt med mit job, min familie, mine venner osv.)”
  • ”Jeg er en af dem, der kun har behov for 5 timers søvn”

Listen ovenfor kunne fortsætte. Derfor giver vi på denne side viden, som kan gøre, at du får mulighed for at træffe nogle sunde valg. 

F.eks. har vi fokus på, hvor vigtig din søvn er. Søvnunderskud fører ofte til øget forbrug af stimulanser ex. kaffe, sukker, tobak eller kost med mange hurtige kulhydrater, hvilke på den lange bane kan forskyde blodsukkerbalancen og på den endnu længere bane skabe ubalance i forhold til frigivelse af insulin. Så det væsentlige for dig er at finde frem til det, der i dit liv giver mening at ændre for at det skaber en synergieffekt på andre områder og så pludselig er du to måske eller tre eller fire udfordringer kvit.

Træffer du livsstils valg ud fra lyst, vaner, nemhed eller ud fra viden?

De fleste af os skal nok træffe et valg når vi med forandringsledelses-sprog står på den “brændende platform”. Den brændende platform i forhold til livsstil kan være, når advarslerne fra kroppen er blevet til en sygdom. Når der pludselig ikke er nogen anden vej tilbage end at lave en ændring.

Når det handler om vores livsstil så er vi nød til at se os selv som en helhed bestående af mange systemer der skal spille sammen for at vi har et liv i balance.  Med mulighed for at starte et sted med en ændring og finde ud af hvilke stor betydning det har på andre systemer/dele i vores krop og på den måde får betydning for helheden.

Mit energitilskud
Jeg er fan Jeg må bare sige, at jeg æællllsker min morgendrik! Jeg har nu snuppet min orangefarvede morgendrik stort[...]
Hår igen efter 40 år
Jeg blev født tyndhåret Som barn var jeg meget tyndhåret, og min mor troede, det skyldtes, at jeg altid sov[...]

Book en konsultation og få individuel vejledning!

Du kan booke til både dig selv og en du kender.