Lider du af søvnproblemer?

Hele kroppen har brug for søvn

For hjernen gælder, at det er essentielt for at vedligeholde dens funktioner. F.eks. viser talrige forsøg, at du får nedsat hukommelse og din reaktionsevne svækkes. Indlæringen og koncentrationen bliver forringet. Forsøgene viser også, at dette desværre ikke bare kan indhentes igen med et par nætter med god søvn.

For immunforsvaret gælder, at længere perioder med dårlig eller manglende søvn, forringer immunforsvarets funktion. Derved vil der være en større inflammation i kroppen, og den generelle sundhed kan være påvirket med en øget modtagelighed overfor infektioner.

Søvnen er basal ifht. genopbygning af vævet i kroppen. Dette er generelt vigtigt, og ifht. eventuelle sports præstationer er det helt essentielt, for at kroppen skal kunne yde sit optimale. Sover vi ikke nok, kan hjernens indbyggede antistress-funktion ikke fungere, og du opbygger stress som følge.

Sover du for lidt opbygger du en større mængde kortisol i blodet, som er det hormon, der bl.a. styrer vores appetit. På den måde kan søvnmangel føre til overspisning og deraf fedme, ligesom det er stort set umuligt at tabe sig, hvis kortisol niveauet er forhøjet. Ligeledes vil kroppens normale omsætning af sukker og fedt også blive reduceret – igen med bl.a. Diabetes 2, insulinresistens og åreforkalkning til følge.
Søvnen hænger også sammen med humøret, og der er således stor risiko for at komme i dårligere humør ved søvnmangel. Til gengæld vil en god nats søvn virke helbredende, forebyggende og genopbyggende. Læs mere her på siden om, hvordan du kan få det ved hjælp af Lifewave’s unikke teknologi.

 
Hvorfor sover du ikke bare?
Går du også rundt i en osteklokke? Hvad er værst: At være træt, fordi man kun har sovet 4 timer[...]
Nybagt mor i zombie-tilstand
Nybagt mor i zombietilstand Jeg blev i 2011 mor til en smuk lille pige, der udover at være smuk, havde[...]

Melatonin en vigtig antioxidant - det mener flere og flere:

Melatonin er en antioxidant som vores krop selv producerer.

Flere forskere ser nærmere på melatonin som led i behandling af brystkræft – læs artiklen på videnskab.dk; Melatonins effekt på kræft “Næsten for god til at være sand”

Her finder du resumet på statusartikel fra Ugeskrift for læger; Melatonins indvirkning på immunsystem og cancer

Ligesom Kræftens Bekæmpelse skriver om Melatonin og kræft her

Resultat af forsøg lavet på Silent Nights:

Silent Nights er klinisk dokumenteret til at øge søvnlængden med 66 % og har, siden produktet blev frigivet, hjulpet mennesker i hele verden til at udnytte søvnen bedre.1 Efter dets frigivelse konkluderede et pilotforsøg gennemført af dr. Norm Shealy følgende: “Den sikkerhed og de resultater, der blev opnået i denne undersøgelse af Silent Nights, tyder på, at disse plastre kunne være en af de mulige foretrukne tilgange til en væsentlig forbedring af søvnen.” Læs hele rapporten.

1The Effects of LifeWave Silent Nights Patches on Sleep, 2011.

Book en konsultation og få individuel vejledning!

Du kan booke til både dig selv og en du kender.