Ørepine som fast følgesvend

Ørepine har været en fast følgesvend i min søns opvækst – han er nu 19 år. Han har været det, nogen ville kalde et “øre barn”. Svømmehaller, strandture og leg i blæsevejr har ofte været en blandet fornøjelse efterfulgt af smerter i ørerne.

Vi har prøvet at gardere os med huer og vandskyende vat, men det har langt fra altid løst problemet. Der har været alt for rigeligt med penicillin kure i hans barndoms liv.

Han havde stærke smerter i ørerne

For et par år siden, havde jeg lige hørt om plastrene og netop modtaget min første pakke. Og det skulle familien naturligvis også have glæde af! En morgen hvor vi skulle i lufthavnen, sagde min søn nej tak til at være med. Han lå i sin seng og havde jagende smerter, der trak op bag øret. Det gjorde ondt på den velkendte måde, der plejer at betyde mellemørebetændelse på vej. Han var varm og rød i ansigtet.

Ingen penicillin – smerten er væk

Jeg spurgte, om han havde lyst til at vi prøvede de nye plastre. Det sagde han ja tak til, og jeg hentede min æske og mit lille hæfte med brugsanvisningen. Han blev udstyret med en flaske vand og fik tre af de små klistermærker rundt om sit ene øre.

Da jeg kiggede ind til ham igen efter cirka 20 minutter og spurgte hvordan det gik med hans smerter, sagde han:
-“Jeg kan ikke mærke noget.”
-“Nå, svarede jeg. Så må vi bare prøve at flytte lidt på plastrene til vi finder det, der giver lindring.”

Men det blev ikke nødvendig denne gang. For min søn svarede:
-“Nej mor, du misforstår mig. Jeg kan ikke mærke smerten mere. Smerten er væk!”

Wow hvor blev jeg glad!
Ingen penicillin denne gang, og heller ikke frem over indtil videre. Så vi er flere i familien, der nu er glade og elsker vores plastre fra vores lille alternative husapotek.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: