Patenteret lysterapi
-fremtidens alternative husapotek!

Lysterapi har eksisteret i ca. 100 år

Behandling med lys har været kendt i århundreder, og kendes som lys- og fototerapi, og er en gren af energiterapien. Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, og som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker Lifewave’s plastre til lysbehandling/fototerapi

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere specifikke bølgelængder af lys. Denne proces stimulerer bestemte punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?
Hvert plaster er udviklet specifikt til at reflektere bestemte bølgelængder af lyset, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan levere helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop.

I Danmark er fakta, at:

  • Ca. 850.000 danskere lider af daglige smerter 
  • Ca. 1.200.000 danskere lider af symptomer på allergi
  • Ca. 450.000 danskere lider af søvnproblemer
  • Mange af de ovenstående ville kunne lindre deres symptomer med metoden

Vi udvider og søger nye samarbejdspartnere

Kontakt os, for at få et sparringmøde med en af vores konsulenter.

Overblik over produkterne fra Lifewave

Icewave: 

Energy Enhancer: 

Silent Nights: 

SP6:

Glutathione:

Carnosine: 

Aeon:

Aculife:

Alavida: 

Corsentials:

WinFit:

Nirvana: kun for medlemmer pt!

Søger du mere information?

Lifewave's egen hjemmeside kan du under menuen Videnskab finde studier på produkterne