Jeg var slet ikke klar over, at jeg var motiveret!

Nogle gange starter en gratis konsultation ét sted, men ender et andet sted.  

Når vi snakker om ubalancer i kroppen kommer vi ofte langt omkring.  Kvinden som havde bestilt konsultationen, havde bestilt den på grund af smerter, men vi kom også ind på hendes rygning. Det viste sig, at hun aldrig havde overvejet at holde op med at ryge før. Hun troede ikke hun kunne. Hun havde forestillinger om, at hvis hun gjorde, så ville hun tage mindst 10-15 Kg på!

Jeg fik lyst til at afprøve, hvordan plastrene kunne støtte hende i et potentielt rygestop. Det var en succes forstået på den måde, at hun meldte tilbage med: ” ingen rygetrang (pga. meget grim smag), afslappethed og en mindre appetit”

Det fik hende til at se på nogle andre ting, og lige nu går hun og overvejer, hvad der er hendes største motivation for at holde op.

Er det

1. Egen sundhed / helbred – at leve længere med større livskvalitet?

2. Børnenes anklagende blikke, som kigger på en mor, som ikke er tro imod det, hun fortæller dem, de skal gøre?

3. Eller er det stoltheden over, at være det bedste eksempel på at man kan hvad man vil – og dermed tage ejerskab over sit liv?

Ændringer er ikke nødvendigvis nemme – men de er uden tvivl nemmere, når mindset´et er på plads. Og helt sikkert nemmere, når kroppen samtidig på naturlig vis støttes fysisk til mere balance!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: