Jeg vil ældes på den gode måde!

Hvorfor ældes eller rettere, hvordan ældes jeg på den gode måde?

Måske er det noget, der slår én, når man er rundet de 50,  men sidder pludselig og kommer til at tænke på alle de mennesker jeg har mødt i mit liv. Og det slår mig, hvor mange af dem, jeg mødte i min barndom, som ikke er her mere. Det er både mennesker, der dengang allerede var ældre men desværre også mennesker, som var på samme alder eller endda yngre end mig.

Det der med at prøve at opretholde en sund livsstil, er ikke noget nyt for mig. Det relativt- (-set i forhold til min alder) nye er, at nogle fantastisk klistermærker og kosttilskud er kommet ind i mit liv. Jeg filosoferer lidt videre over, hvordan mit liv mon ville have været, hvis jeg havde mødt de her produkter noget tidligere. Kunne jeg have beholdt nogle af de mennesker omkring mig? Kunne jeg selv have haft en endnu bedre sundhedstilstand end jeg har nu? Det ved jeg af gode grunde ikke noget om, men tanken vil ikke helt forlade mig.

Der, hvor jeg egentlig vil hen er, at hvis du ikke allerede gør det, så begynd at tænke over, hvad du egentlig byder din krop. Hvad putter du inden i den? Hvad smører du på den? Hvor gode vilkår giver du den for at opretholde en balance. Vores system er et imponerende stykke genialitet, der er designet til at holde os sunde og i balance. Vores krop er på fantastisk vis designet til at holde os stress-frie og giftfrie og i det hele taget i balance. Men vores livsstil udfordrer disse systemer og desværre er de for de fleste af os overbelastede i en sådan grad, at vi får forskellige symptomer på det overbelastede system.

Hvis ikke du er en virkelig sundhedsnørd, så opdager du det måske ikke engang. At du feks. sover lidt dårligere, har nogle lette smerter et sted, der har det med at komme og gå. At du måske er lidt mere træt, end du plejer at være osv. Og alt det slår vi som regel bare hen med en bemærkning om, at det nok bare er sådan det er ikke at være teenager mere. Vi er blevet så vant til, at det er i orden, at det gør lidt ondt et eller andet sted. At vi ikke har så meget energi altid. At vi måske er lidt stive i kroppen om morgenen eller at den der skade fra fodboldkampen bliver ved at genere lidt selvom det er tre år siden. Kan du genkende billedet? Vi har accepteret den populære floskel: “det må du lære at leve med”. Jeg vil gerne slå et slag for at du kommer op af sofaen og gør oprør mod den usandhed. For det er faktisk ikke altid nødvendigt at acceptere at leve med det.

Jeg har altid dyrket rigtig meget sport og startede i en ung alder, så jeg har haft mange skader og har nogle rimeligt slidte både knæ- og skulderled. Jeg har i mange år haft perioder med smerter i leddene, når jeg trænede eller feks. cyklede. Min læges bud var- så lad være med det! Perfekt. Så hellere ligge på sofaen og lade livet passere forbi. Nej- det passer ikke så godt til hverken min tilgang til livet eller mit temperament. Derfor er det så fantastisk, at jeg nu aldrig mærker noget til hverken mine gamle skader eller mine såkaldt slidte led. Jeg er heller aldrig træt om aftenen mere og føler mig faktisk i bedre form end jeg har været i mange mange år. Jeg har en hud, der stråler af vitalitet og generelt bare et system, der gør sit ypperste for at imødekomme de udfordringer jeg giver det.

Så jeg er evigt taknemmelig – taknemmelig over, at min veninde fortalte mig om verdens bedste produkter, hvis man vel at mærke er interesseret i, at beholde sin sunde krop lidt længere uden dagligt at behøve at proppe den med kemi. Taknemmelig over, at jeg har kunnet hjælpe min familie og hundreder af andre mennesker direkte eller indirekte med produkterne. Jeg kommer aldrig til at slippe mit alternative husapotek eller for den sags skyld at fortælle andre om det. Hermed gjort!

What’s NOT to like?

Relaterede blogindlæg

Mit energitilskud

Ida Gormsen

Selvstændig og uafhængig Lifewave distributør

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: