Hvorfor sover du ikke bare?

Går du også rundt i en osteklokke?

Hvad er værst: At være træt, fordi man kun har sovet 4 timer om natten, eller at gå rundt i en osteklokke hele dagen, fordi man tog en sovepille aftenen før for at få lidt mere søvn? Hvis du ligesom jeg er en dårlig sover, ved du, at det er ganske svært dilemma. Dejligt at have sovet lidt mere, men de tømmermænd, en sovepille kan give, overstiger ofte effekten af at have fået et par ekstra timer i drømmeland.

Er du også en god ”sover”?

Hvis du hører til den heldige del af befolkningen, der falder i søvn i det øjeblik, de ligger i vater, forstår du ikke problemet. Min mand er en af dem. Han lægger sig på sofaen sidst på aftenen, lukker øjnene, siger ”jeg skal bare lige…zzzz…”. Og så sover han. Ikke et minut er der gået, siden han tog beslutningen om at nappe en lille en på øjet før sengetid. Virkelig provokerende. ”Hvorfor sover du ikke bare” siger han, for han fatter ikke, at noget så naturligt som at få en god nats søvn kan være så svært. Men det er der heldigvis andre der gør.

Forbedret søvnkvalitet – tiden som zombie er slut

En af dem er en tidligere kollega, som for flere år siden fortalte mig om nogle små plastre, som kunne forbedre ens søvnkvalitet via lysenergi. Jeg fik fat i en pakke med 30 stk. og afprøvede dem i et par dage uden at kunne mærke nogen forskel. Men jeg blev ved. Min søvnløshed havde varet i årevis, så jeg tænkte, at et lille plaster nok ikke kunne hjælpe fra den ene nat til den anden (selv om nogle faktisk mærker effekt i første hug). Efter tre uger begyndte min søvn langsomt at blive bedre. Dels sov jeg lidt flere timer, dels var jeg mere udhvilet, når jeg vågnede. Min søvnkvalitet blev væsentligt forbedret og dermed også min livskvalitet. Tiden som Zombie var slut. Jeg fik større overskud, mere energi og så mindre træt ud. Og det bedste var, at jeg havde fundet en naturlig hjælp til at styrke kroppens naturlige funktioner.

Relaterede blogindlæg

Nybagt mor i zombie-tilstand

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: