Ønsker du at øge din performance?

Intro tekst kommer

Nyt koncept vandt over min personlige træner – med 20%
Igår fik jeg sidste test sort på hvidt og det blev fejret! 20% over målet!! Det mål, som en personlig[...]
Kropssammen-sætning kontra vægttab
Sidder du også for meget ned? Jeg valgte at blive selvstændig behandler for snart 1½ år siden. Det betyder, at[...]
Sportsskade – når man mærker det på egen krop!
En vild historie fra det virkelige liv. Selv om jeg ikke er nogen årsunge og nærmer mig et halvt århundrede,[...]

Har du lyst til at kunne yde mere, løbe hurtigere, klatre højere og samtidig en hverdag med øget udholdenhed og styrke?

Det er den almindelige opfattelse, at et moderat indtag af koffein ikke anses for at være sundhedsskadeligt. Men for meget koffein kan forårsage irritabilitet, halsbrand og hurtig hjerterytme for blot at nævne nogle få gener. Og mange populære energidrikke er langt værre, når det gælder ingredienser. De har ikke blot et højt koffeinindhold og sukkerniveau, de er også tilsat store mængder taurin, som kan give alvorlige bivirkninger, hvis stoffet indtages i større mængder.

Som et sikkert og mere effektivt alternativ til andre energiprodukter får Energy Enhancer dig til at glemme, at du nogen sinde har følt dig træt hen på eftermiddagen via en øget energiproduktion i cellerne (beta-oxidation). Da beta-oxidation producerer mere end to gange energien fra kulhydratforbrænding, er det den mest effektive og naturlige måde at øge den samlede energi på.

Undersøgelse fra 2006 (gennemgået i 2011)

Denne undersøgelse bekræfter, at Energy Enhancer har betydelige metaboliske effekter, som øger energi, udholdenhed og ydeevne. Disse resultater omfatter en væsentlig forbedring i maksimal aerob kapacitet.

Læs den fulde undersøgelse her

Ved brug af Y-Age Carnosine udløses såvel biokemiske som bioelektriske ændringer i musklen. Disse biokemiske og bioelektriske ændringer hjælper til at forbedre alle mål for fysisk præstation. Du vil få forbedret din styrke og udholdenhed signifikant dvs. med 125 %, din fleksibilitet med 30% og din balance.1  med 100 %. Læs hele rapporten.

1Nazeran H, Blake-Greenberg S. “Nanoscale Carnosine Patches Improve Organ Function,” 2015.

Disse resultater viser også, at dette plaster reducerer laktatgrænsen og hjerterytmen ved laktatgrænsen betydeligt og derved forbedrer udholdenheden ved sportslige præstationer. Og hvad der er lige så vigtigt – ingen testpersoner oplevede negative virkninger ved at have Y-Age Carnosine-plastret på. 

Book en konsultation og få individuel vejledning!

Du kan booke til både dig selv og en du kender.