Erfaringer med Lifewave og heste

Dit alternative husapotek er flyttet ud i stalden

Vores 4-benede venner kan nemlig også få brug for energiterapi.

De kan få inflammation, have ondt eller blive skadede. De kan som os mennesker dog ikke på samme måde fortælle, hvad der er galt, så er du i tvivl om hvad dit dyr fejler, så er dyrlæge først step. Når du har haft det, eller det blot er små ting (du kender bedst selv dit dyr) så kan Lifewaves plastre være oplagte at anvende. 

Plastrene er testet på heste og der er mange, der har rigtig god gavn af at bruge plastrene på dyrene, hvad enten det drejer sig om ømhed, smerter, stress f.eks. i forbindelse med smed, læsning i trailer, der er kommet et sår eller lignende. På siden her vil du bl.a. finde fakta og brugeroplevelser.

Har din hest symptomer som du gerne vil have vejledning til lindring af, så kontakt os, for at få en konsulent gratis ud. 

Staldapoteket – ”wrap-diarre”
Som mangeårig hesteejer af mange islandske heste, udfordres man jo ind i mellem af div. skavanker og ubalancer hos hesten.[...]

Smertelindring af din hest?

Aculife patches fra Lifewave

Du kan læse mere om produktet og brugen af det her og efterfølgende vende tilbage til denne side og bestille en gratis konsultation til din hest. Du bestiller konsultationen ved at trykke på knappen nederst på denne side.

Book en konsultation og få individuel vejledning!

Du kan booke til både dig selv og en du kender.