Har du styr på din forårs-rengøring?

– er krop og sind en stillestående mose eller et rislende vandløb fuld af liv?

Engang i det sene efterår følte jeg mig bestemt ikke som et rislende vandløb fuld af liv – tvært imod!! Nu er jeg ikke nogen vårhare (55 år) men synes ellers at jeg lever sundt. Meeeen min ”mose” var lige stillestående nok. Jeg blev anbefalet en detox med nogle små, men, skulle det vise sig, meget effektive, plastre.

Og hvorfor så detox?

Vi udsættes til stadighed for uhensigtsmæssige stoffer, både via kosten, forurening, medicin, sygdom mm. Der ophobes affaldsstoffer i kroppen, som er svære at udskille og som danner frie radikaler, der sættes i forbindelse med flere livsstils sygdomme.

Frie radikaler

Frie radikaler er ”atomer/molekyler”, som er meget reaktive i kroppen og skaber det, der kaldes oxidativt stress som skader vores celler. Det svarer til, at et æble bliver brunt, når vi skærer det over eller når ting ruster. Antioxidanter modvirker frie radikalers effekt. Med de små plastre placeret strategiske rigtige steder på kroppen, gik jeg i gang med 15 dages detox af krop og sind. OG JA, jeg var skeptisk!! Detox er da noget med faste, juicekure, urteteer og meget mere – og især faste er ikke lige mig.

Men jeg blev klogere – meget klogere!

Godt i gang, fik jeg efter et par dage svage, men mærkbare detox symptomer. Let hovedpine, syntes at jeg lugtede lidt anderledes, lidt hyppige toiletbesøg og let svedtendens. Ikke noget der ikke var til at holde ud og blot tegn på, at kroppen var i gang med at arbejde. Masser af frisk vand hjalp på både symptomer og effekt.

Ny følelse af flow og energi

Det ændrede sig dog hurtigt og blev afløst af en følelse af flow, energi og lethed i kroppen. Syntes at jeg tænkte klart og sov fantastisk om natten. WAU!!! En hel ny følelse i min ellers noget stillestående ”mose”. Godt inde i detox perioden, valgte jeg at supplere med et genialt kosttilskud, for at styrke og opbygge min krop. En gudedrik af energi og velvære og den slipper jeg ikke bare lige. Men det er en hel anden historie.

Ny velfortjent forårsrengøring

Nu er det forår, jeg syntes det er tid til igen at hjælpe min krop med en velfortjent forårsrengøring, hvor plastrene hjælper kroppen af med affaldsstoffer og øger antioxidantniveauet betragteligt.
Og tænk – så er det bare at dykke ned i mit husapotek af plastre, helt uden kemi og gå i gang. Det er da mageløst!!

Vil du være med?

Relaterede blogindlæg

Brug for en detox?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: